Opleidingen

Postgraduaat Advanced Cybersecurity

Cybersecurity bedreigingen nemen niet alleen toe in aantal maar ook in complexiteit. Er is dan ook een steeds grotere nood aan up-to-date cybersecurity specialisten die ook steeds meer getraind moeten zijn volgens de meest recente aanvalstechnieken. Deze complete cybersecurity opleiding combineert het geheel van offensieve technieken, defensieve technieken, build-technieken en governance. Alle technieken worden steeds behandeld met een mix van theorie en praktijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van realistische lab oefeningen.

Postgraduaat Industrial Security

Doelgerichte aanvallen gebeuren frequenter en vaak zelfs gerichter. Voorbeelden als Picanol, Asco en vele andere die onder de radar blijven, liggen vers in het geheugen. In de IT wereld zijn reeds een aantal veel gebruikte en gekende wapens beschikbaar om een verdediging op te bouwen tegen zowel de doelgerichte hacker als toevallige malware. Deze zijn echter vaak onvoldoende, ongeschikt of zelfs onbruikbaar in een industriële omgeving.

Basiscursus industriële security

This training offers trainees an ideal mix of knowledge of both industrial components and protocols as well as typical IT network security principles, points of attention and solutions. Trainees learn how to safely handle automation networks (including remote access), despite the many vulnerabilities and risks present.

IC4 Awareness Session

Deze sessies hebben als focus het verhogen van de bewustwording omtrent de mogelijke gevaren van de digitalisering van industriele omgevingen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en live demonstraties worden de mogelijke bedreigingen alsook hun potentiele impact toegelicht.

Offensive ICS Security Training

De vraag naar security audits binnen industriële omgevingen zorgt ervoor dat de nood aan gespecialiseerde ICS security experten groter is dan ook. Deze training is speciaal ontwerpen om mensen die reeds ervaring hebben binnen het domein van security klaar te stomen om ook binnen de ICS aan de slag te gaan.